About me

Work hard and follow your dream…

Hi, my name is Brenda

De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest om mijn droom uit te laten komen. Al sinds een klein meisje wilde ik graag “iets” voor mijzelf beginnen. Ik wist alleen nooit wat ik wilde worden of wat ik nu precies wilde gaan opzetten. Als begin twintiger met mijn diploma op zak wist ik nog steeds niet wat ik überhaupt graag zou willen doen en wat mij gelukkig zou maken. Dus ben ik maar begonnen met keihard werken en zo veel als mogelijk. Niet voelen en gewoon doorgaan. Uiteindelijk heb ik leuke banen gehad en leuke dingen gedaan, maar het resulteerde in een burn-out. Daarna weer opkrabellen en snel weer door… Tot je ineens 10 jaar verder bent en steeds meer de essentie van het leven probeert te definiëren.

Tot ineens het idee op mij pad komt een bedrijf op te zetten met kimono’s. Ineens bloeide ik op met ideeën en hoe ik dit project neer zou gaan zetten. Samen met mijn partner ben ik gewoon gaan doen en begonnen met het plan. Naast mijn “normale” baan ben ik in de avonden en elk vrij moment, de wereld van KIMO Collection gaan uitwerken. Een enorme klus, aangezien je energie ook zit in een baan, terwijl je juist alleen maar bezig wilt zijn met jouw droom.

Alles met een enorme glimlach, maar ook af en toe een traan. De momenten dat je jezelf afvraagt; waarom doe ik dit? je onzekerheid komt om de hoek zetten… je continue afvragen, wat als het niet slaagt of als ik het niet kan… De tegenslagen die je tegenkomt onderweg, de onmacht van situaties als COVID. Al met al een groot avontuur, waar ik ontzettend veel van leer.

Ondanks de enorme toewijding die er nodig is, geeft het een boost van energie in mijn leven. Eindelijk is het plaatje compleet. Terugkijkend op mijn leven, toen ik op mijn 16de levensjaar al aangenomen werd op te modeacademie (wat ik overigens niet heb afgemaakt) is dan nu het bedrijf waar ik alles in kwijt kan. Het is echt een droom die ik aan het leven ben…. en waar ik hopelijk nog lang van mag dromen.

Ik neem je graag mee in ons avontuur en ja ik heb ook een meisjesdroom. Met mijn collectie in de Bijenkorf komen, wie weet gaat het mijn lukken.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van de stappen die worden gemaakt. Ik zal ook starten met een voorverkoop, met uiteraard een leuke korting of extra cadeautje!

 

Contact

“Self-belief and hard work will always earn you success.”

– Brenda Kranendonk –

Follow me

@brenda kranendonk

Follow us

@KIMO Collection